reis

Hi ladies en gents,

Bij deze mijn excuses maar de foto's volgen later. Internetdingen beschikken hier niet over usb portals vandaar.

Wij hebben de afgelopen drie dagen zeer veel gedaan. Met name het wisselvallige weer maakt het moeilijk om je vast te houden aan een soort van reisschema. We wliden oorspronkelijk meerdere dagen in Byron Bay blijven dan naar Nimbin gaan en vervolgens naar Lammington park.

De regen gooide roet in het eten. Ten eerste wanneer het hier regent gaat het hard. Alle sluizen gaan open. Ten tweede er is geen peil op te trekken wanneer het gaat regenen. Gisteren was het om deze tijd bijvoorbeeld baggerweer, vandaag schijnt de zon en stijgt de temperatuur razend snel.

We zijn nu dus in Noosa en reizen zo af naar de Rainbow beach. Byron Bay was deels een teleurstelling deels de moeite waard. De vuurtoren en het meest Oostelijke puntje waren de moeite waard. De stad an sich had te kampen met een plaag. Namelijk dronken guppen van net boven de zestien.

Wij zijn dus een dag in Byron Bay geweest en daarna door gereden naar NImbin

Nimbin is zo gaaf. Het is alles wat je er over leest. Oudjes die geconserveerd zijn door de wiet. Overal hippie spullen en waar je ook maar loopt iedereen biedt je coockies aan. We wilde eigenlijk blijven overnachten, maar opnieuw maakte de regen ons dat onmogelijk.

Uiteindelijk eindigde we in Surfers Paradise. Ik snap wel waarom ze dat zo noemen. Je hoeft niet eens naar het strand om te surfen dat kon gewoon op de camping. De regen maakte van de camping een minnie surfplek:)

De dag erop maakte we een drastische beslissing. We besloten om Lammington park te skippen en naar Noosa te gaan. Die beslissing viel zondagmorgen om 7 uur. Wat n tijd. Maar Noosa is te gek.

We hebben kangeroe's gezien, een geweldige kustlijn, jummie surfers en veel te gekke bomen. Ik zal niet zeggen waar ze op lijken. Dat kunnen jullie later zien op de foto's.

Kortom we hebben wat moeilijkheden met het weer, maar genieten daardoor met volle teugen van de mooie momenten. Overigens is de temperatuur prima in orde waardoor lopen in de regen geen vervelende bezigheid vormt.  

Ik mis jullie erg en hoop dat jullie je al verheugen op de Kerst. Deze gaat door het weer hier een beetje aan me voorbij.

Kuzz

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer